Om Tove Lind​​

​Siden jeg var ganske ung, har yoga været en stor del af mit liv. Det resulterede i, at jeg siden 1980’erne efter bestået yogaeksamen (Dansk Yoga), begyndte at undervise for forskellige aftenskoler.

Herefter fik jeg i begyndelsen af 1990’erne egne lokaler i Horsens. I 1999 bestod jeg endnu en Yoga-eksamen, denne gang i Iyengar Yoga på internationalt plan. Jeg tog til Indien for at møde og lære Iyengar og hans yogaskole nærmere at kende.

En måned på Iyengar Yogainstituttet i Puna, hvor jeg modtog intensiv undervisning, blev det helt store frigørende omdrejningspunkt i mit liv med yoga. Jeg underviser nu efter de principper, jeg har lært i Indien.

Jeg er generelt et søgende menneske, og blandt andet videreuddanner jeg mig hele tiden indenfor yogaen. Jeg får stadig inspiration fra andre seniorlærere - gerne 2-3 weekender om året, og Januar 2008 bestod jeg junior niveau 3 i Iyengar Yoga.

I efteråret 2002 erhvervede jeg sammen med Jens Kristian Frederiksen Bakke-Gaarden, i Baaring. Her har vi indrettet lyse og venlige lokaler med alle de nødvendige hjælperedskaber for mine kursisters undervisning.​

Jeg er oprindeligt uddannet børnehavepædagog, men har nu helliget mig yogaen fuldt ud. Jeg underviser både på hold og individuelt.

Info

TL-YOGA

Middelfartvej 71

5466 Asperup

Tlf.: 75 56 47 51

Til SMS: 21 24 68 80

E-mail: tl@tl-yoga.dk
CVR: 26622107

Links

www.bksiyengar.com 

Iyengars egen hjemmeside

www.iyengaryogaorg.dk 

Iyengar Yoga Forening i Danmark

www.iyengaryoga-fyn.dk 

Jens Hansen

​​